dijous, 18 d’agost del 2016

Rajoy el supervivent



Fa pocs dies revisava Alien, el 8è passatger. Un diàleg entre la suboficial Ellen Ripley (Sigourney Weaver) i l’oficial científic Ash (Ian Holm) va cridar la meva atenció:
Ash: Tornar amb aquest organisme viu. Prioritat absoluta. La resta de consideracions anul·lades
Ellen Ripley: Alguna forma d’acabar amb ell?
Ash: No podeu. Encara no sabeu a que us enfronteu. Un organisme perfecte. La seva perfecció estructural només és igualada per la seva hostilitat
Ellen Ripley: Tu l’admires?
Ash: Admiro la seva puresa. És un supervivent al que no afecta la consciència, els remordiments i les fantasies de la moralitat.
Abans de “morir” Ash els hi diu: No teniu cap possibilitat, però compteu amb la meva simpatia

La prioritat absoluta de Rajoy és seguir governat. La resta de consideracions estan anul·lades. No hi ha cap forma d’acabar amb ell. Encara no sabem al que ens enfrontem. És un organisme polític perfecte. La seva perfecció només és igualada per la seva ineptitud. Els del seu partit l’admiren i li donen carta blanca. És un supervivent, aviat portarà un any governant en funcions sense cap control, al que no afecten la consciència, els remordiments, les crítiques, ni la moralitat. La resta de partits no tenen cap possibilitat davant d’ell. És un supervivent que viu de la política des d’octubre del 1981 amb 26 anys i que resistirà tot el que faci falta i els acabarà guanyant per esgotament. Preparem-nos per unes eleccions el dia de Nadal, el 25 de desembre del 2016 serà un dia històric.



1 comentari:

Anònim ha dit...

A veure si hi ha sort i arriba a la majoria absoluta